Avdelning

Foodservice Sales & Special Foods

Connect

På Findus Foodservices är vi specialister på mat för restauranger och storkök. Vi är en framgångsrik leverantör, med god service och ett erbjudande som anpassats till de professionella kökens krav. Med rådgivning och utbildning, inspiration och idéer stärker vi våra kunders attraktionskraft. På Foodserviceavdelningen ingår även vårt Danska team med åtta anställda som består av säljdirektör, säljare och markandsförare.

Sälj
Säljavdelningen har ett högt tempo, varierade och spännande kunder och den ena dagen är aldrig den andra lik. Den härliga mixen av människor gör att du kommer att stormtrivas.

Special Foods
Special Foods har i mer än 40 år arbetat med utveckling av konsistensanpassad mat för personer med tugg- och sväljsvårigheter (dysfagi). Dessutom har portföljen utökats över tid till att också innefatta berikad och näringstät mat. Vi har samarbetat med framstående experter inom olika områden som hjälpt oss att göra Special Foods till ett heltäckande koncept.

Vi har ett antal konsulenter som är utbildade kostekonomer eller dietister som utbildar köks- och vårdpersonal och bistår gärna med tips och råd i övrigt.


Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Findus har en enkel och lättsam kultur som är informell och lätt att verka i. Vi har en positiv och skön arbetsmiljö. Det är viktigt att ha roligt när vi arbetar. Då är det dessutom så mycket lättare att utvecklas individuellt.

Vår vision är:
Vi gör livet bättre med god och bra mat

 • Vår mat är bra för dig och den smakar gott
 • Vår mat är ansvarsfullt och hållbart framställd
 • Vår mat är resultatet av vår passion, vårt sätt att agera och vår tradition

Därför ska du söka jobb hos oss

Vi satsar på dig och på Findus finns det många olika karriärmöjligheter. Det spelar ingen roll var du börjar din resa utan hur du presterar under resans gång. En nyanställd kan exempelvis få komma in i en roll där han eller hon inte är specialist från början och få möjlighet att växa med uppgiften. Efterhand erbjuds medarbetaren allt större utmaningar inom det egna arbetsområdet.

 • Utvecklingsmöjligheter

  Utbildningar samt individuella utvecklingsplaner och karriärvägar för medarbetare inom Findus olika arbetsområden. Vi satsar på dig och ser till att du utvecklas till din fulla potential.

 • Friskvård

  På Findus erbjuder vi friskvårdsbidrag. Vi främjar olika typer av hälsosamma aktiviteter för våra medarbetare och uppmuntrar till friskvård.

 • Ansvar

  Vi tror på vårt team och ger gärna dig mycket eget ansvar. Vi tycker det är viktigt att uppmuntra idéer och entusiasm.

Malmö

Nordenskiöldsgatan 8, Hisshall B
211 19 Malmö Vägbeskrivning 010-6005200 Se sida

Jobbar du redan på Findus?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@se.findus.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor