Avdelning

Quality Assurance

Connect

Findus kvalitetsavdelning kvalitetssäkrar produkterna i flera olika led. Från val av leverantör för råvaror till att frisläppa färdiga produkter innan de levereras ut till våra kunder.

Våra fabriker är EFSIS/BRC-certifierade* sedan 2003. Det innebär att vi granskas och bedöms mot en officiell kvalitetsstandard av en extern organisation varje år. Att vidmakthålla och förbättra kvalitetssystemet ligger inom vårt ansvarsområde. Däremot är det samtliga avdelningar och medarbetare som ansvarar för kvaliteten på våra produkter och tjänster.

Vi har ett eget mikrobiologiskt laboratorium där vi analyserar råvaror, rengöringsprov och produkter. Laboratoriet är ackrediterat, vilket innebär att SWEDAC varje år går igenom och bedömer samtliga rutiner på laboratoriet.

I produktionen gör vi tillsammans med våra operatörer HAACP-studier. HACCP står för Hazard Analysis Critical Control Point och är ett system för produktsäkerhet där kritiska styrpunkter på våra linjer identifieras för att ha dessa under kontroll. Fabrikerna har miljötillstånd från länsstyrelsen vilket innebär att vi varje år lämnar en miljörapport.

Vi behöver noggranna och systematiska medarbetare i vår organisation för att bistå med kompetens om livsmedel till utveckling, inköp, produktion, marknad och försäljning.

* European Food Safety Inspection Service/ British Retail Consortium

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Findus har en enkel och lättsam kultur som är informell och lätt att verka i. Vi har en positiv och skön arbetsmiljö. Det är viktigt att ha roligt när vi arbetar. Då är det dessutom så mycket lättare att utvecklas individuellt.

Vår vision är:
Vi gör livet bättre med god och bra mat

 • Vår mat är bra för dig och den smakar gott
 • Vår mat är ansvarsfullt och hållbart framställd
 • Vår mat är resultatet av vår passion, vårt sätt att agera och vår tradition

Därför ska du söka jobb hos oss

Vi satsar på dig och på Findus finns det många olika karriärmöjligheter. Det spelar ingen roll var du börjar din resa utan hur du presterar under resans gång. En nyanställd kan exempelvis få komma in i en roll där han eller hon inte är specialist från början och få möjlighet att växa med uppgiften. Efterhand erbjuds medarbetaren allt större utmaningar inom det egna arbetsområdet.

 • Utvecklingsmöjligheter

  Utbildningar samt individuella utvecklingsplaner och karriärvägar för medarbetare inom Findus olika arbetsområden. Vi satsar på dig och ser till att du utvecklas till din fulla potential.

 • Friskvård

  På Findus erbjuder vi friskvårdsbidrag. Vi främjar olika typer av hälsosamma aktiviteter för våra medarbetare och uppmuntrar till friskvård.

 • Ansvar

  Vi tror på vårt team och ger gärna dig mycket eget ansvar. Vi tycker det är viktigt att uppmuntra idéer och entusiasm.

Malmö

Nordenskiöldsgatan 8, Hisshall B
211 19 Malmö Vägbeskrivning 010-6005200 Se sida

Jobbar du redan på Findus?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@se.findus.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor